Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Follow Us
  /  Επιστροφές & Αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών

Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος μπορείτε να προβείτε στην αλλαγή του, εφόσον το επιθυμείτε.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@flordesoul.com ή τηλεφωνικά στα 6974125895 και 6948920062.

Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση Πλάτωνος 97, 19400 Κορωπί.

Αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δρομολογήσουμε την αποστολή του νέου προϊόντος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που αλλάζετε.

Τα έξοδα μεταφοράς του προς επιστροφή προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Τα προϊόντα που αποστέλλονται ελέγχονται πολύ προσεκτικά πριν συσκευαστούν και τοποθετούνται σε κατάλληλες συσκευασίες ώστε να αποφευχθούν πιθανές φθορές.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αποστολή των προϊόντων μας σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε προϊόν με ζημιά παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@flordesoul.com ή τηλεφωνικά στα 6974125895 και 6948920062.

Αφού μας ενημερώσετε για το προϊόν και το ακριβές ελάττωμά του, μας το αποστέλλετε ως επιστροφή με δική μας επιβάρυνση στη διεύθυνση Πλάτωνος 97, 19400 Κορωπί.

Το προϊόν θα ελεγχθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή και είτε σας το αντικαθιστούμε με το ίδιο ή άλλο προϊόν ή σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας, αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν καθώς και τη συσκευασία του.