Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Follow Us
Image Alt

About

Σχετικά με εμάς

Είμαστε η Χριστίνα και η Αντιγόνη, δύο αδελφές που ενώνουν δυνάμεις και ιδέες και ξεκινούν μια νέα συνεργασία. Πιστεύοντας στο θεσμό της οικογένειας, αλλά και στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, γινόμαστε μια ομάδα που κυνηγάει ενεργά το όνειρό της. Με κίνητρο την αγάπη μας για τα παιδιά και με επίκεντρο αυτά, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που έχει ως στόχος την κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης οικογένειας. Έτσι σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και αναζητάμε προϊόντα ποιοτικά και χρηστικά, όπως αυτά που θέλουμε να χρησιμοποιούμε και εμείς για τα παιδιά μας.

108

Έχοντας παιδιά σε βρεφική, προσχολική και σχολική ηλικία κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες που έχει μια οικογένεια. Επικεντρωνόμαστε στην εκπαίδευση, την εξέλιξη, την ανάπτυξη της φαντασίας και τη δημιουργική απασχόληση μέσω του παιχνιδιού, στηριζόμενοι στην φιλοσοφία της μεθόδου Μοντεσσόρι. Στα παιχνίδια προστίθενται επίσης τα απαραίτητα αξεσουάρ φαγητού, βόλτας και διακόσμησης. Συμπληρώνουμε έτσι έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων. Έμπνευση για εμάς αποτελούν τα παιδιά μας και οι ανάγκες τους.

109

Καθώς όλα αλλάζουν και εξελίσσονται, είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για αναζήτηση νέων προϊόντων και ιδεών. Στόχος μας είναι η γκάμα των προϊόντων μας να εμπλουτίζεται συνεχώς. Τα προϊόντα που σχεδιάζουμε εμείς, δημιουργούνται στην Ελλάδα, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική οικονομία. Συνεργαζόμαστε παράλληλα και με εταιρείες του εξωτερικού, της ίδιας φιλοσοφίας με τη δική μας, που μας εμπιστεύονται τη διάθεση των αγαθών τους, ώστε να φτάνουν σε εσάς προϊόντα από όλο τον κόσμο.

110

Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο. Και αφού απευθυνόμαστε στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά επιλέγουμε προϊόντα πιστοποιημένα, ασφαλή και όσο το δυνατόν πιο οικολογικά. Στηρίζουμε την οικολογία και την ανακύκλωση, συγχρόνως όμως δεν ξεχνάμε την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ρυθμό και όραμα, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε πως θα αγαπήσετε τη δουλειά μας, όσο και εμείς.